Nov 21, 2007

Holanďania chcú v Humennom zábavný park

Píšu o tom na sme.sk. Ach. Ja osobne som proti megaprojektom v cestovnom ruchu. Zvlášť na východnom Slovensku. A Humenné? Ozaj, viete kto je Darc Leisure? Ani Google to veľmi nevie. Podľa obch. registra je to eseročka, ktorá vznikla ani nie pred mesiacom a spoločníkmi sú holandské firmy Harrier B.V. a Van Daele & Friends B.V. Konateľ Antoine van Daele bol sedem rokov riaditeľom zoologickej záhrady. Tak aby sme už začali miešať betón, niekam ho potom nalejme a uvidíme. Ďalšie info aj na reality.etrend.sk. A na iDnes.cz píšu o radostnom investovaní v českých Krkonošiach. Ale to je asi v poriadku, ešte sa trochu oteplí a zatopení holanďania sa aspoň budú mať kam sťahovať.
ČÍTAJTE ĎALEJ!!!

4 comments:

Anonymous said...

Je to podvod, ide o cerpanie eurofondov a vydrancovanie krasnych lesov, zabavny park tam nikdy nebude!
Schengenska hranica znizi pocet ukrajinskych a ruskych turistov, slovenski ani ceski tam nepojdu. Ale projekt rata so zabratim niekolkych hektarov neporuseneho lesa v pohranicnej oblasti, ktore ziska takmer zadarmo.
Je smutne, ze na tento priehladny komplot pristupili poslanci Presovskeho samospravneho kraja. Preco?

Karol Bukovski said...

Prečo? Lebo betón, píly, eurofondy a vôbec. Ešte golf mozno.

Anonymous said...

A co tak preto, ze do nemecka vychod nepojde, zapad je zvedavy a Ukrajina neskor vstupy do EU. Potom je tato lokalita medzi HU a PL vyhodna ( tursiti budu z :PL, HU, UA, AT, CZ) a pri dobrej reklame aj DE, F, I, UK, atd. Lesov tam nie je tak vela. to by sli inam. stat nei je sprosty, aby ich nachal tazit a zdrhnut bez investovania jedinej koruny. skor ide o projekt, ktory rata s lacnou pracovnou silou, peknou a vyhodnou lokalitou ako aj statnou podporou. EASY

Karol Bukovski said...

Ja by som si tym statom nebol taky isty.